Qbuzz gaat vrijdag- en zaterdagavond extra bussen inzetten bij twee muziekfestivals in Drenthe.

De eerste is Retropop aan de Grote Rietplas in Emmen. Stadslijn 3 rijdt tussen het station en de Rietlanden extra vaak, tijdens het festival zaterdag tot aan het einde van de avond twee keer per uur. In- en uitstappen kan bij de halte Kraaienveld. Vanaf daar is het een klein stukje lopen naar het festival. De laatste extra rit van lijn 3 rijdt vanaf het station door als Qliner 300 naar Groningen.

In Grolloo vindt het Holland International Blues Festival plaats. Daarom rijden er vrijdag en zaterdag ‘s avonds extra ritten van lijn 21 tussen het station in Assen en Grolloo, halte Rotonde. Treinreizigers richting Assen dienen er rekening mee te houden dat er tussen Groningen en Hoogeveen op zaterdag geen treinen maar bussen rijden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *