Diverse busstations en andere belangrijke, grote bushaltes in Groningen worden de komende jaren omgevormd tot OV-hubs met nieuwe voorzieningen. De provincie heeft al voorbeelden van voorzieningen voor de haltes gegeven in haar haltevisie, maar ook gebruikers mogen meedenken.

Iedereen met een idee voor een volgens hen noodzakelijke voorziening wordt gevraagd desem in te zenden via de website www.kiesvoorgroningen.nl. Het project Kies voor Groningen, waar dit onderdeel van uit maakt, is bedoeld om burgers meer bij de provinciale politiek te betrekken.

Tijdens de Statenvergadering op 21 juni worden de binnengekomen reacties meegenomen. Deze kunnen tot en met 16 juni ingestuurd worden via de site.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *