Deze website, OV Nieuws GD, bestaat op 1 augustus tien jaar. En in die tien jaar is er veel veranderd wat openbaar vervoer in Groningen en Drenthe betreft.

In tien jaar tijd bracht OV Nieuws uit Groningen, later ook OV Nieuws uit Drenthe en sinds september 2015 OV Nieuws GD veel nieuws en informatie. De site was erbij toen de Citybus rond Groningen werd uitgebreid, chauffeurs, machinisten en conducteurs staakten, bussen uitvielen door slecht weer, Qbuzz het busvervoer in beide provincies overnam en toen Q-link van start ging.

In de afgelopen tien jaar waren er omvormingen van de stadsdiensten in Drenthe, werd de Qliner fors uitgebreid, de Regiotram afgeblazen en veranderde er vooral heel veel, onder meer in voorbereiding op de werkzaamheden aan de zuidelijke ringweg bij Groningen.

Tot en met 1 augustus komt er voor ieder jaar op woensdagmiddag een overzicht online met de belangrijkste nieuwsfeiten van dat jaar. In de laatste dagen tot 1 augustus komen de laatste jaren dagelijks online.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *