De gemeenten Bellingwedde en Vlagtwedde hebben een vacature openstaan voor een medewerker die voor het voortbestaan van buslijn 811 moet zorgen.

Deze lijn wordt opgeheven aan het einde van het jaar door het OV-bureau omdat de lijn niet meer uit zou kunnen. De beide gemeenten zijn het hier niet mee eens en willen graag door. Daarom krijgen de gemeenten, net als in andere gebieden en Groningen en Drenthe, een bedrag van het OV-bureau om de dienst in stand te houden na december.

De opengestelde vacature is voor een tijdelijke kracht die vrijwilligers moet vinden om de dienst in stand te houden. Ook gaat de nieuwe medewerker met andere instanties in gesprek zoals de Stichting Op-Stapbus en de dorpsraden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *