Het wordt steeds drukker in de bussen naar de Zernike Campus. Groningen Bereikbaar wil studenten stimuleren buiten de spits te reizen en er worden diverse directe verbindingen naar Zernike opgetuigd zoals lijn 2 en lijn 26.

Toch blijft lijn 15, de directe lijn tussen het Hoofdstation en de campus het drukst. De lijn rijdt sinds een aantal jaren in principe zonder dienstregeling (officieel iedere vijf minuten maar in de praktijk wanneer nodig) maar kan de toestroom nog steeds nauwelijks aan.

Buschauffeur René Strobos maakte het onderstaande filmpje vanmorgen tijdens zijn dienst op lijn 15. Het is duidelijk: de zomer- en vakantie zijn helemaal voorbij.

Een gedachte over “De bus naar Zernike is ouderwets druk”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *