Grootschalige wegwerkzaamheden aan de N355 zorgen ervoor dat Q-link 1 van 20 oktober 19:00 uur tot en met 30 oktober 6:00 uur niet kan rijden tussen P+R Reitdiep en Aduard.

De provincie Groningen voert in samenwerking met de gemeenten Groningen en Zuidhorn de werkzaamheden uit aan de kruising tussen de Friesestraatweg en de Zijlvesterweg bij Slaperstil en de brug bij Nieuwklap. Op de kruising komen tijdelijke verkeerslichten om de doorstroming te verbeteren en bij Nieuwklap wordt de brug vervangen en de aansluiting op de nieuwe rondweg langs Aduard voorbereid.

De werkzaamheden vinden in de herfstvakantie plaats om overlast te beperken. Gedurende de stremming rijdt lijn 1 via Dorkwerd en Aduard. P+R Reitdiep wordt nog wel bediend. Richting Groningen wordt de halte bij Aduard tijdelijk vervangen door de halte Carpoolplaats van lijn 35.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *