Busreizigers van meerdere Qbuzz-lijnen hebben dinsdagmiddag te maken gehad met vertragingen en omleidingen. Op de rotonde bij de afrit van de A7 bij Hoogkerk is een bulkwagen met calciumoxide gekanteld.

De wagen blokkeerde de rotonde en een groot deel van de inhoud lekte. Het busverkeer vanaf de A7 moest worden omgeleid via de ringweg en sloeg P+R Hoogkerk en de haltes tot de Verzetsstrijderslaan over. De lijnen 8 en 18 moesten omrijden via de A7 om het dorp Hoogkerk te bereiken en liepen hierbij ook forse vertragingen op.

Q-link 4 had geen last van de omgevallen wagen omdat deze via de P+R van en naar de Peizerweg kan rijden. Aan het begin van de avond had een bergingsbedrijf de bulkwagen weggehaald en was de weg weer schoon.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *