Zaterdag en zondag rijden er door werkzaamheden bij Groningen geen treinen richting Hoogeveen, Veendam en Weener.

De werkzaamheden vinden plaats in voorbereiding op de ombouw van de ringweg in Groningen en rond het station in Assen. Er worden treinvervangende bussen ingezet op de getroffen trajecten, waaronder snelbussen tussen Groningen en Hoogeveen.

Net als bij de vorige stremming rijdt er een speciale Qliner (lijn 310) direct tussen Winschoten en Hoogeveen. Deze lijn moet de treinvervangende bussen ontlasten. Ook rijdt Qliner 309 tussen Groningen en de wijk Kloosterveen in Assen vaker (twee keer per uur van 7:00 uur tot middernacht).

De dienstregelingen van deze extra bussen is beschikbaar via de website van Qbuzz. De dienstregeling van het treinvervangend vervoer is op te vragen via de NS-reisplanner.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *