Een buschauffeur van Qbuzz had dinsdagavond dubbele pech. Eerst reed hij met zijn bus de verkeerde route met lijn 78 in Engelbert en vervolgens raakte hij, toen hij probeerde te keren, vast in de berm langs de Olgerweg.

De route van lijn 78 gaat vanuit Engelbert via Middelbert naar de Driebondsweg richting Groningen. De chauffeur had in Engelbert de verkeerde straat genomen en wilde verder rijden om later de route weer op te pakken. Het tunneltje onder de N7 gooide echter roet in het eten.

De chauffeur was bang dat hij er niet met de bus onder door paste en besloot om te keren. Daarbij raakte de bus klem in de drassige berm, bij een sloot. Een collega is met een andere bus naar Engelbert gekomen om hem weer los te trekken. In de tussentijd werden automobilisten door de politie door de berm geleid.

[mappress mapid=”146″]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *