Met een heuse roadshow heeft samenwerkingsorganisatie Groningen Bereikbaar bedrijven in de stad geattendeerd op de komende werkzaamheden aan de weg en het spoor en welke maatregelen er nodig zijn om bereikbaar te blijven.

Een mobiele koffiebar kwam de afgelopen twee weken langs bij verschillende bedrijventerreinen. De bedrijven daar gaven aan geïnteresseerd te zijn in de informatie. Groningen Bereikbaar adviseert personeel bijvoorbeeld gebruik te maken van het openbaar vervoer, al dan niet via een P+R-terrein.

De nieuwe krant van Groningen Bereikbaar werd ook meegenomen. Deze is huis-aan-huis verspreid en ook te lezen op internet. In de nieuwe editie is onder meer aandacht voor de realisatie van de extra sneltrein tussen Groningen en Leeuwarden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *