Op 14 april houdt het Nationaal Busmuseum in Hoogezand haar jaarlijkse museumdag. Een bijzondere editie, omdat het museum veertig jaar bestaat.

Er zijn diverse speciale activiteiten. Zo laten hobbyisten hun verzameling miniatuurbussen zien, worden er diverse zaken als miniatuurvoertuigen verkocht en is het mogelijk een ritje te maken met drie bussen. Daarbij zitten naast twee voormalige lijnbussen van het museum ook de waterstofbus van Qbuzz, die speciaal voor deze dag naar Hoogezand komt.

Het museum is open van 10:00 tot 16:00 uur. Het museum beschikt over eigen bussen, dus er wordt vanaf 10:30 uur ieder uur een pendelbus ingezet vanaf treinstation Kropswolde. Bezoekers kunnen voor hun bezoek een gratis toegangskaart downloaden via de website van het Busmuseum.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *