Slechte middag voor Arriva/ 1 minuut leestijd

De dinsdagmiddag is tot nu toe een pechmiddag gebleken voor Arriva. Het bedrijf kampt al de hele middag met diverse problemen op verschillende spoortrajecten.

Rond de lunch konden er korte tijd geen treinen rijden tussen Zuidbroek en Veendam door een wisselstoring. Dat zorgde ervoor dat een machinist, die zich op dit traject bevond, niet op tijd in Groningen kwam om een ritje naar Delfzijl te rijden. Het gevolg was dat op dat traject ook een retourrit moest worden geschrapt.

Bij Bedum heeft Arriva nu te maken met een seinstoring. Er pendelen treinen tussen Bedum en Delfzijl. Tussen Sauwerd en Bedum rijden bussen. Tussen Groningen en Sauwerd kan worden gereisd met de treinen van- en naar Roodeschool/Eemshaven. Die situatie duurt naar verwachting tot rond 17:00 uur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *