In Nieuw-Weerdinge is boos gereageerd op het feit dat er twee weken lang geen bus door het dorp zal rijden. Dat komt door werkzaamheden.

Plaatselijk Belang meldde dat er vanaf vandaag alleen nog langs de haltes aan het Weerdingerkanaal NZ en tussen Ter Apel en de Roswinkelerbrug wordt gereden. Dat is voor veel dorpsbewoners een flink eind lopen of fietsen.

Qbuzz zegt geen andere optie te hebben omdat zij pas laat door de gemeente Emmen op de hoogte werden gebracht over de stremming. Daardoor kon er eigenlijk niet meer over een goede oplossing na worden gedacht. Ook tussen de werkzaamheden doorrijden bleek wat de gemeente betreft geen oplossing.

De vervoerder hoopt met de hulp van buslijn 74 inwoners nog wel zoveel mogelijk te bedienen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *