Reizigers met Corpus den Hoorn in Groningen als bestemming moeten het twee weken zonder busverbinding doen. Door wegwerkzaamheden rijdt er geen enkele bus in de wijk.

De lijnen 7, 9 en 85 rijden al enkele weken om vanwege werkzaamheden aan de Van Iddekingeweg. Van donderdagavond 22:00 uur t/m woensdag 9 juni vroeg rijdt lijn 10 ook niet over een deel van de Paterswoldseweg.

In het kader van het werk aan de Zuidelijke Ringweg wordt er gewerkt rond het viaduct over de Paterswoldseweg. Door dit werk moet al het verkeer omrijden en kan lijn 10 geen gebruik maken van de Paterswoldseweg door de wijk.

Bij de Laan Corpus den Hoorn kan als alternatief in- en uitgestapt worden tijdens de werkzaamheden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *