Binnen een aantal maanden zal er een nieuwe bushalte in gebruik worden genomen in de wijk Corpus den Hoorn in de stad. Dit blijkt uit informatie van de gemeente Groningen.

De bushalte komt te liggen aan de Laan Corpus den Hoorn ter hoogte van de rotonde met de Boerhaavelaan en Van Swietenlaan. Ongeveer op die locatie bevond zich voor de opening van het nieuwe Martini Ziekenhuis ook al een bushalte van lijn 6. Die lijn gaat niet bij de nieuwe halte stoppen, maar wel de streeklijnen 85, 87 en 89. De infrastructuur voor een bushalte aan de noordzijde van de weg (stad-uit) is al enkele jaren aanwezig. Aan de overzijde van de weg moet deze nog worden aangelegd.

Wanneer de nieuwe halte in gebruik zal worden genomen is nog niet bekend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *