De Van Iddekingeweg tussen De Wijert en Corpus den Hoorn in Groningen wordt vanaf maandag deels afgesloten voor het verkeer vanwege de werkzaamheden rond de Zuidelijke Ringweg. Door de werkzaamheden moet ook het busverkeer flink omrijden.

Buslijnen 7, 9 en 85 gebruiken de weg. Zij worden tijdens het werk omgeleid via de Laan Corpus den Hoorn en Van Ketwich Verschuurlaan. Dat betekent dat een flink deel van de wijk Corpus den Hoorn wordt overgeslagen en daar voorlopig veel minder bussen rijden.

Reizigers worden geacht gebruik te maken van de haltes Jan Luykensstraat en Corpus den Hoorn Zuid. Daar worden de voormalige haltes bij de Vondelflat en het kantoor van het Leger Des Heils opnieuw in gebruik genomen. Het gebied rond het Overwinningsplein en de Paterswoldseweg wordt bediend door lijn 10.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *