lijn6

De Groninger stadswijk Corpus den Hoorn moet het de komende week door een stremming even met flink wat minder openbaar vervoer doen.

De Paterswoldseweg is tussen het Overwinningsplein en de Laan van de Vrede afgesloten omdat de weg opnieuw wordt geasfalteerd. Er is voor gekozen om via de Laan Corpus den Hoorn en Leonard Springerlaan om te rijden.

Dat betekent dat de lijnen 85 en 189, die veel minder vaak rijden dan lijn 6, de enige bussen zijn die door de wijk rijden. Qbuzz verwijst passagiers naar de haltes Leonard Springerlaan (richting Vinkhuizen), Concourslaan (richting het Hoornsemeer) en Corpus den Hoorn Zuid. Richting Vinkhuizen is bij deze halte een tijdelijke halte geplaatst aan de Laan Corpus den Hoorn.

Andere reismogelijkheden zijn er, naast lijn 85 en 189, met de lijnen 2 en 8 vanaf de Laan Corpus den Hoorn aan de zuidkant van de wijk.

[mappress mapid=”99″]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *