Het OV-bureau voert op 24 februari kleine aanpassingen aan de busdienstregeling uit. Het zijn de jaarlijkse kleine reparaties die dit jaar vooral kleine verschuivingen in vertrektijden betekenen.

Op de lijnen 31 tussen Hoogeveen en Ommen en lijn 44 tussen Harkstede en Vries worden de routes iets aangepast. Lijn 31 gaat via het centrum van Ommen rijden, en niet meer via Ommen-Noord. Spitslijn 131 krijgt daarbij in beide richtingen dezelfde route als lijn 31 tussen Zuidwolde en Balkbrug. Lijn 44 krijgt een snellere route tussen Harkstede en Hoogezand om beter aan te sluiten op lijn 178 in Kolham en lijn 50 in Vries. De vertrektijden wijzigen ook.

Q-link 12 in Emmen vertrekt ‘s middags vier minuten eerder vanaf de Meerdijk richting het station om beter aan te sluiten op de treintijden. Lijn 41 tussen Delfzijl en Uithuizen krijgt ook andere vertrektijden om beter aan te sluiten op de treinen en scholen.

Q-link 5 krijgt ook op werkdagen een extra late rit van Groningen naar Annen. Deze rijdt op zaterdagavond al. De rit vertrekt om 0:48 uur vanaf het Hoofdstation. Zo ontstaat er doordeweeks de mogelijkheid om een uur later nog terug te reizen.

De wijzigingen gaan in op 24 februari. Alle wijzigingen zijn te raadplegen via de website van Qbuzz, www.qbuzz.nl/gd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *