Het treinverkeer tussen Groningen en Assen heeft zaterdagavond twee keer stilgelegen.

Om 17:15 uur ontstond de eerste stremming. Toen reden er geen treinen tussen Haren en Assen omdat er een trein gestrand was. Vlak voor het herstellen van de treindienst ontstond er opnieuw een storing. Die werd veroorzaakt door een kapotte bovenleiding. Bij Onnen was een omgewaaide boom op de bovenleiding terecht gekomen. Er reden tijdelijk geen Intercity’s tussen Groningen en Assen. De dienst kon rond 20:00 uur weer worden opgestart.

Rond 22:30 uur hebben er korte tijd geen treinen gereden tussen Haren en Assen omdat er zich een persoon op het spoor bevond. Die verstoring werd binnen enkele minuten verholpen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *