Vanaf dinsdag rijdt Qbuzz voorlopig van maandag tot en met zaterdag volgens de zaterdagdienstregeling. Op sommige locaties is deze ook op dit moment niet afdoende. Daarom worden er op een aantal lijnen extra ritten ingezet.

De lijnen 12 in Groningen en 171 tussen Groningen en Veendam rijden normaal niet op zaterdagen, maar nu wel. Lijn 12 rijdt één keer per uur tijdens de spits en lijn 171 twee keer in beide richtingen in de ochtendspits en drie keer in beide richtingen in de middagspits.

Verder rijden er veel extra ritten ‘s ochtends vroeg op een aantal lijnen die in de zaterdagdienstregeling minder rijden in de vroege ochtenden.

Het betreft onderstaande lijnen en ritten:

De genoemde ritten rijden alleen op doordeweekse dagen. Vanaf woensdag zijn ze ook te vinden in de reisplanners. Op zondag wordt zoals altijd volgens de zondagsdienstregeling gereden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *