Op vrijdagavond 31 mei worden er wegwerkzaamheden uitgevoerd aan de N34. Diverse lijnen van Qbuzz moeten hiervoor omrijden. De vervoer stelt een tijdelijke dienstregeling in.

Qliner 300 rijdt non-stop tussen Emmen en Groningen, eens per half uur. De ritten van Qliner 312 die normaal tussen Groningen en Stadskanaal rijden, rijden deze avond non-stop. De overige ritten rijden tussen Gieten en Stadskanaal en sluiten aan op de speciale lijn 159.

Deze lijn rijdt tussen Groningen en Emmen, en stopt tussen Gieten en Emmen op alle haltes van streeklijn 59, welke ook voor één avond onder nummer 159 wordt gereden. In Groningen wordt gestopt bij de halte V.K. Verschuurbrug. In Gieten wordt ook aangesloten op lijn 110. De bus rijdt eens per uur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *