De dienstregeling van lijn 95 tussen Emmen en Nieuw Schoonebeek wordt tussentijds aangepast. Vanaf zondag vertrekken de ritten in de middag een half uur eerder.

Daarnaast gaat de bus vanaf dinsdag 6 april vaker rijden, ook weer zonder overstap bij de halte Edisonstraat in Emmen. Daar was vanwege de aangepaste dienstregeling door de coronacrisis een knip in de route gemaakt.

Er gaan ook extra bussen tussen het station in Emmen en de Edisonstraat rijden. De vertrektijden van de ritten van en naar Schoonebeek wijzigen in de ochtend met enkele minuten. ‘s Middags gelden er nieuwe vertrektijden. Eén bus gaat daarnaast in de ochtend na Klazienaveen verder rijden via de route van lijn 93 naar Emmen.

Een gedachte over “Qbuzz past dienstregeling lijn 95 aan”
  1. Ze moeten gewoon doorgaan bij het ov bureau ze prijzen zichzelf uit de markt om iedere keer wijzigingen aan te brengen lekker doorgaan zo . Ze zitten nu op 40% maar het gaat naar 20%

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *