Foto: Provincie Groningen

Sinds een klein jaar is het op P+R Hoogkerk mogelijk om zogeheten hubfietsen te huren. Dit is een elektrische deelfiets.

De komende maand wordt er een actie georganiseerd. Het huren van een fiets kan tegen 50 procent korting, wat betekent dat het huren van een hubfiets vanaf P+R Hoogkerk 1 euro per uur kost met een maximumtarief van 6 euro per dag. Daarnaast maakt iedereen die in de maand september een hubfiets huurt kans op het één maand gratis huren van de hubfietsen.

Het huren van de fietsen kan via de app van Deelfiets Nederland. Ze zijn vooralsnog alleen beschikbaar op P+R Hoogkerk, maar wanneer het een succes is dan willen de provincies Groningen en Drenthe dit uitbreiden naar meer OV-hubs.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *