Tijdens de fakkeltocht die zaterdagavond wordt gehouden om aandacht te vragen voor de situatie rond de gaswinning in Groningen rijdt Qbuzz niet door de Groningse binnenstad.

Tussen 20:00 en 23:30 uur rijden de bussen niet langs de haltes Hereplein, Zuiderdiep, Emmaplein en Grote Markt. Ook diverse haltes rond de binnenstad, zoals bij het UMCG Noord, Damsterplein en in de Ebbingestraat worden overgeslagen.

Reizen kan altijd via het Hoofdstation, dat gewoon bereikbaar blijft. Arriva doet daar ook een duit in het zakje, want op verzoek van de organisatie van de fakkeltocht rijden er zaterdagavond langere treinen van en naar Delfzijl en Roodeschool. Mocht het nodig zijn, dan verlengt de vervoerder ook andere treinen richting Groningen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *