De treintrajecten tussen Groningen en Amsterdam Centraal en Groningen en Schiphol horen bij de meest gebruikte met een Groepsticket Daluren. Ze staan op respectievelijk de tweede en derde plaats in de lijst.

De NS heeft dinsdag een promotiecampagne voor het Groepsticket Daluren opgestart, waarbij dit nieuws bekend werd gemaakt. Eerder kon met de kaart door vier of meer personen worden gereisd, sinds november mag het ticket al door twee of meer personen worden gebruikt. Twee of drie personen betalen 32 euro voor een enkele reis, vanaf vier personen gaat de prijs omhoog.

Het Groepsticket was vorig jaar één van drie nieuwe ticketsoorten. Andere nieuw geïntroduceerde tickets zijn het vroegboek-dalticket en de zesrittenkaart. Deze nieuwe kaartjes zijn te zien als een alternatief voor de acties met treinkaartjes bij bijvoorbeeld Kruidvat en Albert Heijn. De NS is, in ieder geval voorlopig, met deze ‘stunttickets’ gestopt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *