Organisaties rond het treinvervoer van de NS reageren maandagavond verbaasd op het besluit van de vervoerder om dinsdag in nagenoeg het hele land geen treinen te rijden naar aanleiding van een regionale estafettestaking.

Reizigersorganisatie Rover vindt het verbazingwekkend dat de NS zo laat communiceert dat reizigers door het het land getroffen worden door het stakende personeel. Directeur Freek Bos zegt tegen de NOS zich af te vragen of treinverkeer in de andere delen van het land echt niet mogelijk is.

Ook vakbond VVMC is verbaasd. Voorman Wim Eilert zegt op te kijken van het besluit van de NS. Dat besluit zorgt er uiteindelijk voor dat er alleen treinen tussen Amsterdam Centraal en Schiphol rijden om de luchthaven bereikbaar te houden.

De regionale treinen zoals die van Arriva rijden dinsdag wel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *