De besluitvorming over de Regiotram in Groningen is uitgesteld tot na de zomer.

Het projectbureau Regiotram heeft lange tijd hard werk verricht om ervoor te zorgen dat zowel gemeente- als provinciebestuur voor het zomerreces een definitief besluit konden nemen over de eventuele komst van de eerste twee lijnen van de tram in Groningen. Echter vindt het projectbureau dat zorgvuldigheid voorop staat en dat er dus niet gehaast moet worden met het opstellen van gegevens die de basis zullen zijn voor het besluit van de gemeenteraad en het provinciebestuur.

Het is de bedoeling om beide lijnen aan te besteden in oktober, mits gemeenteraad en provinciale staten goedkeuring aan de plannen geeft. Met de aanbesteding in oktober komt de voortgang van het project niet in gevaar.

4 gedachte over “Voorlopig nog geen besluit Regiotram”
  1. Het is heel leuk dat Annemarieke deze prijs heeft gewonnen. Als medefotograaf gun ik haar deze prijs van harte en feliciteer haar daar dan ook mee. Het is altijd leuk als je erkenning krijgt voor je werk. Het zal best een leuke dag voor haar geweest zijn.
    Groet, Ton

  2. Echt geweldig dat Annemarieke gewonnen heeft,zelf vindt ze het helemaal super!! Je ziet dat aan haar gezicht! Of knijpt de hoofdredacteur te hard!!
    Arjen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *