Rond het concert Stadspark Live van volgende week zondag rijden er veel extra bussen voor de duizenden bezoekers, vooral na afloop.

Er rijden zowel voor als na het concert extra ritten op Q-link 4 tussen het Hoofdstation en P+R Hoogkerk. Deze bussen rijden dicht langs het concertterrein (halte Verzetsstrijderslaan). In Hoogkerk is het mogelijk de auto te parkeren, op het Hoofdstation komen de treinen en bussen uit de rest van het land en de regio aan.

Na afloop rijden er ook extra late ritten de regio in: op de lijnen 5, 6, 61 en 65. Goed om te weten is dat in alle bussen de reguliere vervoersbewijzen geldig zijn, zoals een Broezz’n-kaartje of OVpay, dat sinds deze week in het hele Nederlandse openbaar vervoer beschikbaar is. Hiermee is het mogelijk in- en uit te checken met een betaalpas, creditcard of mobiel betalen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *