Het werk aan de uitbreiding van de busstalling aan de Peizerweg in Groningen kan beginnen. Begin november starten de voorbereidende werkzaamheden hiervoor.

Aannemersbedrijf BAM start met de sloop van het nog resterende deel van het oude pand van sociale werkplaats Iederz, dat is verhuisd naar industrieterrein Driebond. Deze verhuizing moet ruimte vrijmaken voor de uitbreiding van het stallingsterrein.

Er is meer ruimte nodig om genoeg plaats te hebben voor bijvoorbeeld de laadinstallaties voor nieuwe bussen. Na de voltooiing van de bouw moeten nog eens 160 extra bussen hun plekje kunnen vinden aan de Peizerweg.

De stalling is eigendom van het OV-bureau en wordt verhuurd aan de concessie-houdende vervoerder.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *