Rest van het jaar geen Arriva-treinen meer naar Duitsland/ 1 minuut leestijd

Vanaf volgende maand zullen er nagenoeg de rest van dit jaar geen treinen van Arriva meer tussen Bad Nieuweschans en Weener rijden. Deutsche Bahn’s netbeheerafdeling gaat het spoor in Duitsland opnieuw aanleggen.

Door de werkzaamheden moet de maximumsnelheid op het baanvak omhoog kunnen naar 120 kilometer per uur, flink sneller dan nu het geval is. Ook wordt er gewerkt aan de aanleg van het nieuwe station in Bunde. Dat station moet eind dit jaar open gaan voor reizigers.

Reizigers kunnen tijdens de werkzaamheden gebruikmaken van de Duitse streekbus 620, er worden (behalve de al rijdende snelbus Groningen – Leer) geen treinvervangende bussen ingezet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *