De gemeente Tynaarlo is een online enquête onder bewoners van het dorp Tynaarlo gestart om te onderzoeken of er behoefte is aan een busverbinding in het dorp.

Tynaarlo doet het al enkele jaren zonder busverbinding na het schrappen van de kleinschalige buslijn 44 tussen Hoogezand en Vries. Er is gekeken naar de optie om bepaalde buslijnen te laten stoppen op de afrit van de A28, maar die ligt een stukje buiten het dorp.

De gemeente vraagt nu mensen die in Tynaarlo wonen of er vaak komen de enquête in te vullen. Men maakt niet duidelijk wat er mogelijk gaat gebeuren qua busverbinding in het dorp, maar in de vraagstelling wordt gesproken over een ‘nieuwe buslijn’.

Een gedachte over “Gemeente houdt enquête over mogelijke busverbinding Tynaarlo”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *