Qbuzz heeft fors meer reizigers met een Broezz’n-kaartje mogen verwelkomen in de bus het afgelopen jaar. 68.000 reizigers maakten gebruik van Broezz’n in 2023, ongeveer 75 procent meer dan in 2022.

Vreemd is dat nieuws niet, aangezien het sinds vorig jaar ook mogelijk is Broezz’n in het weekend te gebruiken. Tot die tijd kon dat alleen in de vakanties. Ooit begon Broezz’n als speciale actie tijdens de zomervakantie, waarna de geldigheidsperiode steeds verder is uitgebreid.

Het OV-bureau is tevreden met de toename. Volgens hen is het goed dat zoveel mensen de bus als vervoersmiddel ontdekken. Iedereen die zelf ook eens wil Broezz’n, kan dat deze hele week doen. Het kaartje geldt de hele week vanwege de voorjaarsvakantie.

Broezz’n kost 12,50 euro en is een hele dag geldig voor twee mensen, die elk ook nog eens drie kinderen t/m 11 jaar gratis mee mogen nemen. Het kaartje is online op de site van Qbuzz als e-ticket te koop en bij de buschauffeur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *