Meerdere gezinnen in Meerstad hebben zondag aan het einde van de middag onverwacht het hoogtepunt van hun weekend meegemaakt. Een brandmelding in een bus bleek mee te vallen en leidde tot een exclusieve rondleiding.

De chauffeur van een Qbuzz-bus had alarm geslagen omdat er rook uit zijn bus kwam. De brandweer, die met twee wagens ter plaatse ging bij het eindpunt aan de Vossenburglaan kon al snel concluderen dat de rook afkomstig bleek te zijn van een vastgelopen rem.

Dat probleem kon uiteindelijk door een monteur worden opgelost, maar intussen was een behoorlijk deel van de omwonenden naar de bus gekomen om te kijken. De brandweerlieden boden deze kinderen en hun ouders daarom ter plekke de mogelijkheid eens in een brandweerauto te kijken. Eind goed, al goed.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *