Foto: Qbuzz/Edward Freije

Niet alleen in Groningen rijdt Qbuzz met een opvallende verschijning. De Roze Zaterdag-bus heeft een zusje in Assen: de Valentino Rossi-bus.

Dit is een stadsbus van lijn 1 welke is voorzien van een speciaal lint met het startnummer van de Italiaanse MotoGP-coureur. Rossi is populair in Assen, niet in de laatste plaats omdat hij tijdens zijn carrière vaak goed presteerde op het circuit van de Nederlandse race.

Het startnummer 46 is dan ook over de hele bus terug te vinden, in het geel met een blauw lint zoals de motor van Rossi er ook altijd uitzag. Verder wordt verwezen naar de pendeldienst op zaterdag en zondag me de titel ‘De bus brengt je razendsnel’. Daar blijft het overigens niet bij wat betreft Rossi-verwijzingen, van de pendelbus tussen het station en het circuit tijdens het TT-weekend krijgt dit jaar het toepasselijke lijnnummer 46.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *