Er rijden tussen 3 en 11 augustus geen treinen tussen het Hoofdstation en Station Europapark in Groningen. In deze periode wordt het oude ringwegviaduct bij de Verlengde Lodewijkstraat gesloopt.

Het is vanwege de veiligheid niet mogelijk dan treinen onder de werkzaamheden door te laten rijden. Dat betekent dat er helemaal geen treinen op dit stukje spoor rijden en treinen van en naar bijvoorbeeld Zwolle en verder, Veendam en Bad Nieuweschans het Europapark tijdelijk als vertrek- en eindpunt hebben.

Er worden bussen ingezet tussen het Hoofdstation en Europapark, maar reizigers uit de omgeving van de stad wordt dringend geadviseerd met de fiets naar het Europapark te komen. Hier is plaats voor 1300 fietsen. Met de treinvervangende bus geldt een extra reistijd van een kwartier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *