Eén van de drie posters die nu in de stadsbussen in Groningen te vinden zijn

Al enige tijd zijn de bussen van Arriva in de stad Groningen uitgerust met posters en stickers van de campagne ‘Durf te vragen. Dan zit u goed’. Wegens succes wordt deze campagne nu uitgebreid naar alle stads- en streekbussen in de provincies Groningen en Drenthe.

De campagne van het OV-bureau Groningen Drenthe probeert mensen die een zitplaats nodig hebben aan te sporen hierom te vragen als deze niet beschikbaar is. De campagne bevat posters van bijvoorbeeld een man met een mitella, een zwangere vrouw en een oudere.

De campagne werd vorig jaar door het OV-bureau bedacht. Het vond de oude slogan ‘Opstaan voor iemand misstaat niemand’ niet meer van deze tijd. Daarom werd er een nieuwe slogan bedacht. Volgens de chauffeurs van de stadsdienst werkt de campagne goed.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *