Groningen Bereikbaar is samen met de onderwijsinstellingen in de stad een de campagne Bikefree begonnen om scholieren en studenten te stimuleren de fiets in plaats van de bus te pakken. Zo willen zij drukte in het openbaar vervoer voorkomen in de coronaperiode.

Voor de studenten is er een fotochallenge gestart. Scholieren en studenten maken met het inzenden van een originele foto kans op een prijs. Het gaat daarbij onder meer op een jaarabonnement op een Swapfiets en een bluetooth speaker. Foto’s insturen kan via Facebook, Instagram en de site www.bikefree.nl.

De campagne start volgende week maandag en loopt tot en met 23 september.

Een gedachte over “Campagne om studenten uit het ov te krijgen van start”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *