Gedeputeerde Henk Bleker van Verkeer en Vervoer pleit voor een ‘topbemiddelaar’ om de vastgelopen onderhandelingen over de CAO van de buschauffeurs in het stads- en streekvervoer weer aan de rol te krijgen.

"Ze willen niet meer met elkaar praten, dat maakt het vinden van een oplossing in dit conflict erg lastig. Daarom moet er een bemiddelaar komen, die moet proberen de partijen weer om de tafel te krijgen", aldus Bleker tegenover het Dagblad van het Noorden.

Morgen en overmorgen wordt er ook gestaakt in het busvervoer. De meeste scholen vragen de ouders van leerlingen die afhankelijk zijn van het busvervoer om de kinderen met de auto te brengen. Ook zijn er scholen die leerlingen die afhankelijk zijn van het busvervoer vrij geven.

Een gedachte over “Gedeputeerde: “Bemiddelaar voor openbaar vervoer””
  1. hallo, ik heb een vraagje wij willen graag 20 oktober met de bus naar zuidlaren vanuit bareveld, welke bus moeten we dan nemen en hoelang zitten we dan in de bus,, en om hoelaat kunnen we die bus nemen het liefste s’avond tussen 21.00 en 23.00 ik hoop dat ik er meer over hoor.

    met vriendelijk groet,
    sarina luppes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *