Op maandag 15 september a.s. organiseert vervoersmaatschappij Arriva een klantenpanel speciaal voor reizigers uit het Oldambt. Er worden mensen gevraagd die gebruik maken van de Servicelijnen en Servicetaxi’s in het gebied.

Als u aan het klantenpanel mee wilt doen, kunt u zich aanmelden via deze link. Hiermee kunt u in uw e-mailprogramma een e-mail opstellen om u aan te melden voor het klantenpanel. U dient het volgende in uw e-mail te vermelden:

 • Uw adresgegevens;
 • Uw leeftijd;
 • Uw ervaring met panels;
 • Hoe vaak u met Arriva reist;
 • Uw motivatie om deel te nemen aan het panel.
 • U kunt zich ook aanmelden via de Arriva Klantenservice: 0900-2022022 (€ 0,10 per minuut).

  Het klantenpanel vindt plaats op 15 september, tussen 20:00 uur en 22:00 in Hotel Royal York te Winschoten. Arriva kan van tevoren niet inschatten hoeveel aanmeldingen er binnenkomen voor de klantenpanels. Daarom betekent aanmelding niet direct deelname. Arriva stuurt mensen die zich inschrijven bericht over hun aanmelding.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *