Arriva zoekt mensen voor klantenpanel/ 1 minuut leestijd

Vervoersmaatschappij Arriva zoekt mensen die op 10 december a.s. plaats willen nemen in het klantenpanel in Groningen. Hierin kunnen reizigers hun ervaringen van reizen met Arriva verkondigen.

Op maandagavond 10 december tussen 19:30 uur en 21:30 uur wordt dit klantenpanel gehouden in het Centraal Station in Groningen. Tijdens de bijeenkomst kunt u aangeven hoe u het ervaart om met Arriva te reizen.

Iedere deelnemer ontvangt van Arriva een aardigheidje en een Arriva-dagkaart, zodat iedere deelnemer de locatie gratis met het openbaar vervoer kan bereiken.

U kunt zich aanmelden door een e-mail te sturen. Klik hier om een e-mail te sturen.

Vermeld in de aanmelding het volgende:
• uw adresgegevens
• leeftijd
• ervaring met panels
• hoe vaak u met Arriva reist
• op welk traject u met name reist
• motivatie om deel te nemen aan het panel

Een aanmelding betekent overigens niet altijd deelname. Arriva kan naelijk niet vooraf inschatten hoeveel mensen er mee zullen doen. Als u uitgekozen bent ontvangt u bericht van Arriva over de verdere procedure.

3 Reacties op “Arriva zoekt mensen voor klantenpanel/ 1 minuut leestijd

  1. Volgens mij hoort de reactie van G. Heikens bij een ander bericht. Als het om de bussen naar het Zernikecomplex gaat: deze bussen vertrekken vanaf de treinstations in Winsum en Hoogezand en vertrekken zover ik weet tussen 7:30 uur en 8:00 uur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *