Reizigers die bij vervoersmaatschappij Arriva een restitutieverzoek hebben ingediend na de stakingen in het busvervoer begin juni, krijgen de komende week het Arriva Voucher in de brievenbus. Dit een vrijvervoersbewijs om te reizen in de bussen van Arriva.

Met het Arriva Voucher kan de reiziger gratis met de bus naar zijn of haar bestemming en daarna via hetzelfde traject weer terug naar huis. Mensen die het Arriva Voucher in de bus krijgen, krijgen ook een brief waar de spelregels van het Arriva Voucher instaan.

3 gedachte over “Arriva Voucher voor mensen die restutieverzoek hebben ingediend”
  1. Doet hij ook wel, het station moet sowieso aangepakt worden, als die regiotram gaat rijden en Nieuweschans-Groningen doorgaat rijden naar Delfzijl en Veendam door naar roodeschool dan moeten de treinen een peron opgeschoven worden, boven het station zijn dan weer extra voetgangersbruggen nodig, maar tunnels zijn ook mogelijk. Ik mis zo’n groot bord met vertrektijden in de centralehal/plaats van het station. Verder hangt er 1 digitaal infobord, andere grote stations hebben er veel meer.

  2. Nou, mooie schadeloosstelling. Met die Vouchers komen ze nu we alweer een nieuw abonnement hebben gekocht. Volgend jaar hebben we er ook niks aan want dan krijgt mijn zoon een OV-jaarkaart en hij woont nog thuis, dus in bepaalde uren de vouchers gebruiken heeft ook geen zin. Ik zag vandaag dat iemand ze te koop zet op MP. Ga ik ook maar doen, geloof ik. Of kan ik nog rechtshulp o.i.d. inschakelen om mijn geld terug te krijgen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *