Marion Rohrich, raadslid van GroenLinks in Haren, vindt dat het transferium langs de A28 bij Haren moet worden uitgebreid.

Het terrein bij het transferium is bedoeld voor het bedrijvenpark Nescio, wat in de toekomst moet worden gerealiseerd. Rohrich denkt echter dat er geen behoefte is aan nieuwe bedrijvenparken, vanwege de economische crisis. Het naastgelegen transferium wordt wel veel gebruikt. Vrijwel elke dag staat de hele parkeerplaats vol met auto’s van mensen die met de Citybus verder naar Groningen gaan.

"Het economische tij zit tegen, waardoor er de komende jaren veel minder behoefte zal zijn aan nieuwe bedrijventerreinen", aldus Rohrich tegenover Dagblad van het Noorden. Daarom kan de gemeente Haren volgens haar het transferium uitbreiden op het voor het bedrijvenpark beoogde terrein.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *