Het OV-bureau Groningen Drenthe introduceert ter gelegenheid van het tien miljoenste 1-Eurokaartje wat is verkocht, een speciaal 5×1-Eurokaartje. Deze kost vijf euro en kan zes keer gestempeld worden. De zesde reis is dan gratis.

Sinds 2005 is het Eurokaartje een bekend fenomeen in Groningen en Drenthe. Met de Eurokaartjes kan binnen één zone gereisd worden. Verder kan in Groningen, Assen, Emmen, Hoogeveen en Meppel binnen de hele stad gereisd worden. Na het succes van het 1-Eurokaartje werd het assortiment van Eurokaartjes uitgebreid met een 3- en 5-Eurokaartje, speciaal voor kortere en langere reizen door meerdere zones.

Vanaf 4 juli is het speciale 5×1-Eurokaartje te koop bij alle buschauffeurs van Arriva en Connexxion in Groningen en Drenthe. Voor dit speciale kaartje gelden dezelfde voorwaarden en geldigheidsgebieden als voor het normale 1-Eurokaartje. Het kaartje is te gebruiken tot en met 12 december.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *