Foto: Cas Klamer

Qbuzz heeft zich woensdagmorgen op Groningen Airport Eelde gepresenteerd als nieuwe busvervoerder van Groningen en Drenthe.

Op een speciale bijeenkomst voor genodigden werden 72 nieuwe bussen gepresenteerd. Dit is een deel van het nieuwe wagenpark wat vanaf zondag het straatbeeld van Groningen en Drenthe over zal nemen. Het laatste deel van de bussen is nog in fabrikaat, tot die tijd zullen er oudere bussen die voorheen bij Veolia Transport zijn ingezet rijden en touringcarmaterieel ingehuurd worden.

Een gedachte over “Qbuzz presenteert zich aan Groningen en Drenthe”
  1. Geachte Q-buzz vervoerders,

    Op uw web-site las ik dat het 1 eurokaartje blijft bestaan.Daar ben ik blij mee. Wat ik niet begrijp is dat voor dat kaartje dan 1 euro en 50 cent betaald moet worden. Is dit logisch?? En is 50 % verhoging niet wat veel?

    met vriendelijke groet,
    Otto Teppema

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *