Een 63-jarige vrouw uit Leeuwarden is maandag aan het eind van de ochtend om het leven gekomen bij een kettingbotsing op de N7 in Groningen ter hoogte van de afslag Stadspark.

De vrouw stond samen met haar 64-jarige man, waar zij bij in de auto zat als passagiere, in de file toen er een bus van Qbuzz van achter naderde. Deze reed op hen in, waarna de auto waar zij inzaten doorschoot en er een kleine kettingbotsing ontstond. Drie inzittenden van twee andere auto's raakten daarbij gewond.

De bestuurster van de auto die door de bus werd geraakt, is zwaargewond. De weg is urenlang afgesloten geweest, zodat de Verkeers Ongevallen Analyse van de politie onderzoek kon doen naar de toedracht van het ongeval.


Ook de bus liep forse schade op aan de voorzijde

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *