De lijnen 40 en 140 zullen in Delfzijl definitief via de Kustweg gaan rijden.

De bussen rijden al geruime tijd via de Kustweg, maar de route loopt officieel via De Wending. Door een reconstructie van deze straat kunnen grote bussen er niet langer gebruik van maken. De bussen rijden vanaf 29 augustus officieel via de Kustweg, waarbij de tijdelijke haltes ook definitief in de dienstregeling worden opgenomen.

Op 29 augustus zal ook de route van lijn 43 in Delfzijl wijzigen. De bus zal voortaan via de Hogelandsterweg en Jachtlaan gaan rijden, waarmee inwoners van Termunten en Woldendorp een goede verbinding met het Delfzicht Ziekenhuis gaan krijgen. De aansluitingen op de trein in Delfzijl blijven behouden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *