Stationscateraar Servex heeft op het station van Groningen vrijdag het eerste filiaal van koffierestaurant Starbucks in Noord-Nederland geopend.

Starbucks is in 1971 opgericht in het Amerikaanse Seattle. De keten heeft zich in veertig jaar tijd uitgebreid tot over vrijwel de hele wereld. Het concern is sinds 2002 actief in Nederland met in eerste instantie alleen een koffiebranderij, maar sinds 2007 ook met restaurants. Groningen hoort nu ook tot de steden met een eigen Starbucksfiliaal.

De keten staat bekend om de vele aparte koffiesmaken die zij serveert. Tot deze smaken behoren onder andere de Peppermint Mocha en Cinnamon Dolce Crème Frappucino Blended Beverage. Binnenkort openen er ook Starbucksfilialen op de stations van Arnhem en Nijmegen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *