Het OV-bureau Groningen Drenthe verspreidt deze week in alle gemeenten in Groningen en Drenthe een nieuw exemplaar van de Gemeentefolder, met daarin alle informatie over het openbaar vervoer in de desbetreffende gemeente. Bij deze folder hoort een actie.

In de folder wordt verwezen naar de LenteVoordeelkaart, welke via ontdekhetov.nl is te downloaden. Met deze kaart kunnen twee mensen reizen met één Eurokaartje in Groningen en Drenthe. Het Eurokaartje kost, afhankelijk van de te reizen afstand 1,50, 4, 6 of 12 euro en is te koop bij de chauffeur. Ook mogen op één Eurokaartje op vertoon van de voordeelkaart vier in plaats van twee kinderen tussen de 4 en 11 jaar kostenloos worden meegenomen door een volwassene. De LenteVoordeelkaart dient bij het gebruikmaken van de actie te worden getoond aan de buschauffeur.

De LenteVoordeelkaart is gedurende de actieperiode oneindig te gebruiken. De geldigheidsdata staan vermeld in de Gemeentefolders.

2 gedachte over “LenteVoordeelkaart voor inwoners Groningen en Drenthe”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *