De dorpen Midwolde, Lettelbert, Oostwold en De Poffert tussen Leek en Groningen zijn in september ruim twee weken verstoken van openbaar vervoer. Dit komt door werkzaamheden.

Reizigers die normaliter met buslijn 83 van- en naar de genoemde dorpen reizen kunnen nu met deze lijn slechts van twee bushaltes gebruikmaken. De tijdelijke halte aan de westzijde van het gestremde gebied is de bestaande bushalte Nienoordsrand in Leek. Daarnaast heeft Qbuzz aan de oostzijde van de stremming nog een tijdelijke halte geplaatst bij de Westerbrug, de brug die toegang geeft tot het industrieterrein Westpoort bij Hoogkerk. Voor inwoners van zowel de dorpen Oostwold als Lettelbert betekent dit een wandeling van drie kilometer naar de dichtsbijzijnde bushalte.

Qbuzz biedt op haar website haar excuses aan voor het ongemak.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *