Studenten die per bus naar hun school op de Zernike Campus in Groningen reizen hebben er de afgelopen twee weken ongetwijfeld mee te maken gehad: -te- volle bussen. In het Dagblad van het Noorden van afgelopen zaterdag stond een artikel over de volle bussen. Naar aanleiding van dat artikel besloot Student&Stad in de gemeenteraad van Groningen vragen te stellen aan het stadsbestuur.

Volgens de partij is de piek in de eerste weken na de zomervakantie te voorspellen en zou het geen probleem moeten zijn om daarop in te spelen vanuit vervoerder Qbuzz en opdrachtgever OV-bureau. Student&Stad stelt daarom vijf vragen aan het stadsbestuur, onder andere de vraag of het OV-bureau adequaat heeft gereageerd op de piekmomenten.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *